Her er årets 5 bedste volleyball julegaver

Her er årets 5 bedste volleyball julegaver

 

Julen står for døren, og hvad skal man lige ønske sig, eller hvad skal man købe i gave. Bare rolig! Vi har samlet en liste med de 5 mest populære gaver fra vores webshop. Så nu er det bare frem med ønskelisten!

1. Errea Knæbeskyttere

Errea seth er helt klart et af de par knæbeskyttere, som der findes flest af under juletræet i år. Errea Seth er Erreas nyeste skud på stammen, og er Erreas helt nye topmodel. Modellen er som altid lavet i høj kvalitet, og lavet med en rigtig god pasform. Inde på produktsiden finder du en størrelsesguide, er du i tvivl om størrelsen vil vi meget gerne hjælpe. 

Pris: 265 - 285 kr.

Køb: Errea knæbeskyttere

2. Mikasa kidsvolley

I år har vi solgt en del af den populære MGV200, bolden er nemlig den perfekte gave til et barn der er vild med volley. Mikasa MGV200 vejer ikke lige så meget som en normal volleyball, derudover har bolden også et blødt ydrer, der sikre at bolden ikke "slår" så hårdt på armen. 

Pris: 250 

Køb: Mikasa MGV200

 

3. Mikasa knæbeskyttere

På en 3. plads finder vi de populære Mikasa knæbeskyttere, volleyball knæbeskytterne hedder MT7 og er Mikasa's topmodel. Parret er ekstremt slidstærkt, og har en helt perfekt pasform til de fleste. Parret fås i sort og hvid, og alle par er med en særlig bakteriedræbende funktion, der sikre at parret ikke bliver "sure" hvis du glemmer at vaske dem i ny og næ. 

Pris: 240-249 kr. 

Køb: Mikasa knæbeskyttere

4. Mikasa V200W

I år kom den nye topbold Mikasa V200W til Danmark. Og i år er den også endt på mange danske volleyballspilleres ønskeliste. Bolden er godkendt af FIVB og alle liga kampe spilles med denne bold. Inden for volleyballbolde finde du ikke en bedre bold - Mikasa V200W får de varmeste anbefalinger herfra. 

Pris: 589,- 

Køb: Mikasa V200W 

 

5. Sportstape

Med i top 5 finder vi også sportstape, det er altid godt at havde en rulle eller to til at ligge i tasken. Sportstape er perfekt til at hjælpe med at afstive en fingere hvis den har været uheldig i fx. en blokade. Det er svært at sige, at der er en rulle der passer perfekt til alt. Så derfor har vi samlet et bredt udvalg af sportstape. Har du brug for hjælp vil vi meget gerne være behjælpelig.

pris: 24,95 - 79,95 kr. 


Det var året top 5. - vi håber du har fundet den helt perfekte gave, at ønske eller give. Har du spørgsmål til os eller vores produkter vil vi altid meget gerne hjælpe os. 
Kontakt os på: 

Mobil: 22176815

Mail: Benjamin@vildmedvolley.dk

Rigtig god december til alle derude! 

Mvh. Benjamin Kloster

Smid en kommentar