De 5 mest populære volleyball bolde til haven

De 5 mest populære volleyball bolde til haven

Volleyball til haven

 

Solen skinner over Danmark og det betyder VOLLEYBALL men... Måske er du en af dem der bare sidder derhjemme, og bare venter på, at vi igen må komme ud og spille beachvolley sammen med vennerne. Måske er du bekymret for at din volleyballteknik er helt væk, eller måske savner du bare at røre en volleyball bold.

i så fald er du ikke den eneste! 

Vi ser flere og flere der grundet det gode vejre bestiller en volleyball til haven. Og her under har jeg samlet en liste med de 5 mest populære have-bolde.

1. Mikasa VLS300

VLS300

Mikasa VLS300 er nok en af verdens bedste beachvolley bolde. Bolden har de sidste mange år været kampbold for beachvolley ligaer over hele verden. VLS300 er efter min overbevisning verdens bedste beachvolley, og derudover også et "must have" for alle beachvolley spillere. 

Pris: 449,- 

Læs mere om Mikasa VLS300

 

2. Mikasa Beach Slam

Mikasa Beach slam er som skabt til volleyball i haven. Bolden er slidstærk uden at være hård som beton. Bolden vejer omkring de 270 g. som en normal volleyball også vejre. Mikasa Beach slam er helt sikkert en af mine personlige favoriter, dette er virkelig en have-volleyball bold som jeg vil anbefale. 

Pris: 199,-

Læs mere om Mikasa Beach slam

3. Mikasa VXL30

Hmmm ser den bold ik' ret bekendt ud? Jo det gør den da, faktisk minder designet utrolig meget om topbolden Mikasa VLS300 som ligger øverst. Man kan godt kalde Mikasa VXL30 for lillebro. Denne bold er nemlig ikke helt ligeså "Udviklet" som VLS300, men derfor er denne bold stadig super fin. Og ikke mindste okay billig. og lige nettop derfor er den nok også blandt de 5 mest populære beachvolley bolde til haven.

Pris: 299,- 

Læs mere om Mikasa VXL30

 

4. Mikasa V200W

Mikasa V200W er en klassik liga-bold, bolden er i verdensklasse og er blandt mange professionelle - den absolutte topbold. Mange danske klubber spillere også med denne bold. Og det er der en grund til - du får næsten ikke noget der er bedre. Vi ser også at flere og flere private køber nettop denne bold. Bolden signalere virkelig, at man ved hvad man snakker om, og man ved hvad kvalitet er, når man kommer gående ned af stranden eller villavejen med V200W i hånden.

Pris: 580,-

Læs mere om Mikasa V330W 

 

5. Mikasa V330W

Hov så er vi her igen... En bold der til forveksling ligner en anden vi lige har kigget på. V330W ligner topbolden V200W pænt meget på designet. Dog er denne bold lidt lysere i farven. Kvaliteten er heller ikke ligeså høj som ved V200W, og den er heller ikke helt ligeså slidstærk. Men tag ikke fejl, V330W er faktisk en meget fornuftigt bold, kvaliteten er meget middel og prisen er god. Mikasa V330W kunne godt være et fornuftigt valg, hvis du vil træne volleyball derhjemme i haven. 

 

 

Kig dig omkring

Det var så listen over de 5 mest populære volleyball bolde til haven. Jeg håber du er blevet klogere på hvilken bold du skal vælge! Hvis du stadig ikke er sikker, kan du altid kigge under de to kategoriger "Volleyball bolde" og "Beachvolley bolde" her vil du helt sikker kunne finde en bold der passer til dit behov. 

 

Læs også

10 ting som gode volleyballspillere gør!

Volleyball teknik (Begynder guide)

3 øvelser der øger din hoppehøjde i volleyball

Smid en kommentar

kategorier