10 ting som gode volleyballspillere gør!

10 ting som gode volleyballspillere gør!

gode volleyballspillere

 

Dette blogindlæg er rettet mod alle gode volleyballspillere, og dem, der ønsker at blive vildt god. Men hvad gør en god volleyballspiller? Her er de 10 afgørende punkter, der gør en god volleyballspiller til en god spiller! 

Jeg ønsker dig en god læselyst 😉

 

1. Volleyballspillere er ikke bange for ændringer

Volleyball har ingen standardsituationer. Hver bold der spilles er forskellig, og hver hal er forskellig - og gode volleyballspillere ved, hvordan man arbejder disse situationer, og hvordan de skal tackle dem optimalt. Fejler en almindelig spiller? Så springer en anden til. Ændrer modstanderen sit spil? Gode volleyballspillere ændre lynhurtigt deres spillerymte og justerer deres spil igen. Gode volleyballspillere reagerer på ændringer, både "på" og ved siden af volleyballbanen, og gør altid det bedste de kan hvert øjeblik. Denne evne til at improvisere er en del af volleyballspillerens karakter.

2. Volleyballspillere er ikke bange for stramme spilsituationer

Det er 5. sæt i det afgørende spil til oprykning, og der står 13:13! Gode ​​volleyballspillere brænder i øjeblikke som dette! Virkelig gode volleyballspillere dukker op i sådanne situationer - og påtager sig endnu mere ansvar - på og uden for banen end nogensinde før. Hvad der får sveden til at løbe på andres pande, får volleyballspillere til at smile. De er ikke bange for tryksituationer, tværtimod, lever de i disse øjeblikke, de har brug for dem som luften til at trække vejret.

3. Volleyballspillere er ikke på udkig efter undskyldninger for deres egne fejl

Volleyball er en hurtig sport: Spillerne skal tage beslutninger på et brøkdel af et sekund: Det er klart, at det måske ikke altid er det rigtige. Gode ​​volleyballspillere accepterer imidlertid disse fejl, analyserer dem, og gør dem bedre næste gang. Fordi: der sker fejl, men aldrig samme fejl to gange. 

Og hvis det sker/ når det sker: tager de ansvar for dette og siger: "Sorry - min fejl! Fordi der kan ske fejl. Men gode volleyballspillere har lært at håndtere det - og især som et hold, går de ud af hårde situationer endnu stærkere. Og lad os gå til den næste bold ...

4. Volleyballspillere bliver aldrig hængt op - se altid positivt på den næste bold - og kig ikke tilbage

Gode ​​volleyballspillere har ikke tid og lyst til at tænke på den sidste fejl, deres øjne er altid på fremtiden - på den næste bold. Du kan ikke ændre den sidste bold, du kan ændre den næste. Derfor: Efter at have vundet eller tabt en bold, skal du samles midt på banen, for at få gejsten tilbage som hold. Det er det, der adskiller gode volleyballspillere: mentalstyrke selv i stressede situationer og fokus umiddelbart på den næste vigtige opgave: at gøre det bedste man kan, og vinde bolden!

 

5. Volleyballspillere handler ikke tilfældigt

Volleyball er et meget strategisk spil, der ligner skak. Kun dem, der optimalt læser modstanderens spil, er forberedt på næste tur. Denne analytiske tænkning er typisk for volleyballspillere. Du overfører denne intelligens til resten af ​​dit liv: Hvis en god volleyballspiller siger, at han er på et mødested i morgen kl. 12, kan verdenen kollapse - han vil være der. Og hvis plan A ikke holder, så prøv han plan B eller C eller D ... Fordi vi kan!

6. Du er selv en volleyballspiller - selvom det driller dig

Rigtige volleyballspillere stiller op for sig selv og for andre - selvom det driller dem. Hvis din teamkammerat har et problem - så er også dit.

Gode ​​volleyballspillere bøjer sig ikke, de siger altid åbent og lige ud hvad de synes. Når alle på holdet bare er ærlig omkring hvad de tænker, øger det sammenholdet og letter kommunikationen. Du kan stole på det: Hvis en volleyballspiller siger "ja", betyder det "ja".

7. Volleyballspillere misunder aldrig deres medspillere - og er altid der for dem (selvom de fejler)

Gode ​​volleyballspillere er holdspillere. Hvis du vinder, vinder hele holdet. Taber holdet, så taber alle sammen. En god volleyballspiller er mindst lige så glad for, at en på holdet vinder en bold, som var det den gode volleyball spillere selv der vandt point!

For volleyball handler om sammenhold, og ikke en individuel præstation

Husk: Hvis din Libero modtager en umulig bold, som du konverterer til et point, var det kun muligt på grund af den store præstation din Libero lavede. Hvis en spiller har gode bolde efter en sygdom eller en lang pause, er hele holdet glade på personens vegne. Rigtige volleyballspillere rejser sig op for deres holdkammerater og lader dem gå først. Denne beskrivelse er en væsentlig del af karakteren af ​​gode volleyballspillere. Og hvis den anden spiller laver fejl - så er du altid der for dem, altid!

8. Volleyballspillere giver aldrig op

"Kæmp for hver bold!" David Gossenheimers ved DVV Cup-finalen 2018

Point: 11:24? Intet problem for gode volleyballspillere. Fokus på den næste bold, og sættet kan stadig være vores. Denne uforanderlige vilje er det, der gør virkelig gode volleyballspillere gode: Også i det tilsyneladende umulige sæt, fortæller den virkelig gode volleyballspiller, at hver bold tæller, indtil dommeren fløjter - virkelig hver bold. Mange blå mærker: Så er det sådan. Intet kan få en god volleyballspillere til at opgive eller klynke: Skoene bindesknæbeskyttere rettes ud, og så tilbage på banen. Selv hvis volleyballspillere falder ned (hvad enten det er virkelig eller billedligt) - fortsætter de altid! Denne koncentrerede hårdhed mod dig selv viser, hvad virkelige gode volleyballspillere er lavet af!

 9. Gode volleyball spillere går ikke ned på udstyr

Gode volleyballspilere har brug for godt udstyr! Ligesom en god kok skal have nogle gode knive. Langt de fleste volleyballspillere spiller med knæbeskyttere, er du kvinde er et par volley tights et must have! 

Faktisk ser vi også, at flere og flere herrespilere spiller med indershorts. Men generelt er det bare vigtigt, at en volleyball spillere følger sig godt tilpas, og passer godt på sin krop.

Er du nysekrig på volleyballudsyr?

Så kan du eventuelt kikke her:

Volleyball knæbeskyttere

Volleyballtøj

Beachvolley bold

kidsvolley bold

 

10. Volleyballspillere er ikke utålmodige

"Hårdt arbejde slår talent, når talentet ikke arbejder hårdt" - alle kender dette ordsprog - og det gælder især volleyballspillere. Ingen blev født som en perfekt volleyballspiller, alle er nødt til at træne sig gode.

Giv alt, prøv alt, og til sidst skal holdet nok stå med sejren... Og hvis det ikke lykkes, så fortsætter holdet med at arbejde hårdt på sig selv og på deres spil, indtil sejren er der..

læs også

Det var alt for denne omgang, vil du have flere fifs, guides, gode tilbud osv. Så kan du altid tilmelde dig vores nyhedsbrev nederst på siden. 

Vil du læse mere kan du også læse: 

3 øvelser der øger din hoppehøjde i volleyball

12 gode råd i mentaltræning og sportspsykologisk coaching

Begynder Guide for volleyball - Lær at spil volleyball

 

Tags: volleyball

Smid en kommentar

kategorier